Radionica izrade uskršnjih jaja od gipsa

VRIJEME ODRŽAVANJA:
12.04.2022. | 18:30

Ove godine uskršnji stol ukrasite jednom sasvim posebnom dekoracijom! U samo nekoliko koraka naučiti ćete izraditi unikatno uskršnje jaje od gipsa, tj. njegovu ljusku u veličini koja otprilike odgovara veličini nojevog jajeta. Uz veliko jaje izrađivat ćemo i gipsane pisanice koje ćemo ukrasiti elegantnim zlatnim listićima.

Vaši radovi bit će odlična dekoracija stola ili nekog drugog kutka u stanu u kojem se možete poigrati i s nekoliko dijelova razbijene ljuske i složiti originalnu dekoraciju. Sigurni smo da će se dopasti i vašim mališanima, posebice kao je napunite mirisnim cvijećem ili slatkišima.😊

 

Za radionicu nije potrebno nikakvo prethodno znanje, a dobra atmosfera je zagarantirana uz stručno vodstvo stilista i dizajnera interijera Nikole Pavlinića.

 

 

Vrijeme održavanja: 12.4.2022. u 18:30h

Lokacija: Mirjana Mikulec interijeri, Radnička cesta 37a, prizemlje

Vrijeme trajanja radionice: cca. 2 h

Maksimalan broj polaznika po radionici: 15

Cijena po polazniku: 300 kuna (PDV uključen)

 

Tijekom radionice nošenje maski je obavezno.

 

Ako ste korisnik Mastercard kartice, do svog mjesta možete doći i na platformi priceless.com, gdje za cijenu jedne kotizacije možete kupiti dvije – za sebe i dragu osobu s kojom uživate u stjecanju novih kreativnih vještina. Uz to, kupce paketa Mastercard i Mirjana Mikulec Interijeri će dodatno iznenaditi posebnim poklonom.

 

Na priceless.com dostupno je ukupno 5 ovakvih paketa, pa ne propustite ovu posebnu priliku za sudjelovanje u radionici.