OSNOVE KERAMIKE by TEA RADIĆ – Božićno izdanje / Termin 1

VRIJEME ODRŽAVANJA:
15.12.2019. | 11:00

Nakon što su se prve dvije radionice akademske kiparice Tee Radić koja stoji iza brenda Terra Ceramica, rasprodale u svega nekoliko sati, imamo odličnu vijest za sve one koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto na vrijeme! Otvorili smo još dva termina radionice OSNOVE KERAMIKE.

Želite li napraviti personaliziranu šalicu ili zdjelicu vlastitim rukama, poklonite sebi nezaboravno iskustvo ovog Božića! Budite kreativni i nakon što napravite svoje malo umjetničko djelo, ocrtajte svoje radove blagdanskim motivima ili nekim potpuno drugim, mogućnosti je puno, a ovise samo o vama.

Radionica Osnove keramike svojevrsni je uvod je u tehniku pinchanja, odnosno “štipanja”. Ovaj način oblikovanja predmeta vrijedan je aspekt rada s glinom i najizravnija je metoda za interakciju s medijem, oslanjajući se samo na svoje ruke“, kaže Tea koja je već nakon prve radionice u suradnji s timom Mirjane Mikulec, pokazala zašto je jedna od najtraženijih mladih umjetnica na domaćoj sceni.

Ispirirajte se u divnom prostoru škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec i napravite jedinstveni uradak. Radionica je namijenjena svima, neovisno o stupnju predznanja.

 

Lokacija: Ulica Jurja Žerjavića 19, 10 000 Zagreb

Datum: 15.12.2019.

Vrijeme: 11:00 h

Vrijeme trajanja radionice: cca 2 h

Maksimalan broj polaznika po radionici: 14

Cijena po polazniku: 360 kuna (PDV uključen)

*keramika se nakon radionice suši, peče i glazira tako da su radovi spremni za preuzimanje za cca 2 tjedna, o čemu ćete biti obaviješteni e-mailom.

 

Prijaviti se možete na linku.