OSNOVE KERAMIKE by Tea Radić

VRIJEME ODRŽAVANJA:
13.03.2022. | 11:00

Spremni za nova znanja i vještine? Poznata akademska kiparica Tea Radić održat će ovu popularnu radionicu u prostoru škole Mirjane Mikulec, Radnička cesta 37a u Zagrebu.

Radionica Osnove keramike svojevrsni je uvod je u tehniku pinchanja, odnosno “štipanja”. “Ovaj način oblikovanja predmeta vrijedan je aspekt rada s glinom i najizravnija je metoda za interakciju s medijem, oslanjajući se samo na svoje ruke“, ističe Tea Radić koja je pokrenula i svoj brend Terra Ceramica, inače dobro poznat i izvan granica Hrvatske.

Na radionici ćete osnove svladati učeći na konkretnom primjeru: šalici ili posudici koju ćete sami izraditi pod budnim Teinim okom, a kada bude gotova, ponesite je kući i uživajte u svakodnevnom ispijanju kave ili omiljenog napitka iz vlastoručno izrađenog predmeta.

Radionica je namijenjena svima, neovisno o stupnju predznanja.

 

Vrijeme održavanja: 13.3. u 11 sati.

Lokacija: Mirjana Mikulec interijeri, Radnička cesta 37a, prizemlje

Vrijeme trajanja radionice: cca. 2 h

Maksimalan broj polaznika po radionici: 15

Cijena po polazniku: 400 kuna (PDV uključen)

Za sudjelovanje na radionici potrebno je unaprijed predočiti Covid potvrdu – molimo da to učinite prilikom predbilježbe. Tijekom radionice nošenje maski je obavezno.

*Keramika se nakon radionice suši, peče i glazira tako da su radovi spremni za preuzimanje za cca 2 tjedna, o čemu ćete biti obaviješteni e-mailom.