Radionica izrade 3D ilustracije by Pozitivo Kreativo

VRIJEME ODRŽAVANJA:
11.02.2020. | 18:30

Ovoga puta smo vam odlučili predstaviti nešto potpuno drugačije! Kako je ovo mjesec posvećen ljubavi, zašto ove godine ne biste napravili nešto sasvim posebno za dragu osobu u svojem životu?

Na našoj novoj kreativnoj radionici naučite kako napraviti 3D ilustraciju koju možete postaviti na zid ili staviti kao ukras na policu. Radionicu će voditi osnivačice brenda Pozitivo Kreativo koje već pet godina svojim djelima čine vaše važne trenutke nezaboravnima, a njihov svaki rad je unikatan i ručno se radi po individualnim željama.

Na radionici ćemo izrađivati poklon za sebe ili dragu osobu u svojem životu, a moći ćete izabrati između nekoliko motiva kao što su srce, leptir, mjesec ili sunce. Svaki polaznik će izabrati jedan motiv i uz stručno vodstvo savladati novu tehniku.

 

Što je 3D ilustracija?

Sestre Ivana i Josipa iza brenda Pozitivo Kreativo zaljubile su se u tzv. quilling tehniku, pomalo zaboravljenu umjetničku formu koja se koristila još u 13. stoljeću kada su je redovnice koristile za ukrašavanja raznih vjerskih predmeta. Poduzetne seke su je modernizirale i krenule osmišljavati svoje motive – prvo za dječje sobice svoje djece, a zatim i za druge i njihove posebne prigode.

Kako je quilling tehnika narodna umjetnost koja se ne uči u školama, već se prenosi s koljena na koljena, ovo je ujedno i prilika da zaista naučite nešto novo i drugačije.

Nikako ne propustite biti dio ove pozitivne priče! Izbacite stres iz svojeg života i napravite nešto sasvim posebno – sebi za ljubav…

Kako se prijaviti?

Prijavite se do ponedjeljka 10. veljače klikom tako da ispunite upitnik u nastavku.

Ne trebate nositi nikakve materijale, mi ćemo sve pripremiti za vas. Svaki sudionik će nakon radionice na poklon dobiti svoj okvir dimenzija 18 x 24 cm koji nosi kući.

Termin održavanja: utorak, 11. veljače

Vrijeme: 18:30  – 20:00 h

Lokacija: Škola za dizajn Interijera Mirjana Mikulec, Žerjavićeva 19 Zagreb

Minimalan broj polaznika: 10

Maksimalan broj polaznika: 16

Cijena po polazniku: 190 kn