IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA by La Marco / Termin 2

VRIJEME ODRŽAVANJA:
29.11.2019. | 18:00

Zbog velikog interesa otvaramo i novu grupu! Budite spremni za advent i prijavite se na kreativnu radionicu izrade adventskog vijenca koja se održava u školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec, Žerjavićeva 19 u Zagrebu.

Riječ  je o radionici izrade adventskih vijenaca za stol pod stručnim vodstvom Goge Kičin iz cvjećarnice La Marco, dobro poznate zagrebačke cvjećarke čije ste predivne cvjetne kreacije zasigurno primijetili. O njezinim kreacijama pisali su i mnogi domaći mediji, a sada imate priliku naučiti nešto novo od ove iskusne majstorice i sami napraviti adventski vijenac koji koji će krasiti vaš dom za vrijeme najljepšeg doba u godini.

Uz topli čaj, miris cimeta i klinčića, dobru atmosferu i lijepe dekoracije imat ćete priliku biti kreativni i savladati novu vještinu.

Svaka polaznica, ili polaznik, svoj rad nosi kući, a radionica je namijenjena svima tako da vam ne trebaju nikakva predznanja.

 

Maksimalan broj polaznika po radionici: 18

Minimalan broj polaznika po radionici: 10

Cijena po polazniku: 190 kn  (PDV uključen)

 

*u slučaju bilo kakve promjene ili otkazivanja radionice bit ćete obaviješteni na vrijeme, a novac će vam biti vraćen na račun.