O predavačima

Tisuće uređenih privatnih i javnih prostora svih veličina i namjena jamstvo su iznimne stručnosti i bogatog iskustva tima Mirjane Mikulec. Predavači su redom arhitekti, arhitektonski tehničari i stručnjaci s višegodišnjim iskustvom na svom području, a iza sebe imaju impresivan niz interijera koji mogu poslužiti kao ogledni primjeri sklada, funkcionalnosti i estetike u prostoru. Kako za bavljenje ovim poslom nije dovoljno znanje iz samo jedne struke, tu su i ostali stručni predavači, a program će biti obogaćen i gostima predavačima.

Zagreb

sunčica mastelić ivić

Sunčica Mastelić Ivić

dipl.ing.arh.

Diplomirana arhitektica Sunčica Mastelić Ivić svoja prva profesionalna iskustva stekla je u Beču, u arhitektonskom uredu ADS Gmbh. Ima dugogodišnje iskustvo na vođenju projekata i na upravljanju poslovima u renomiranom uredu STUDIO ANTE MURALES. Mastelić će u školi dizajna Mirjane Mikulec predavati predmet Suvremeni interijeri i stilovi, a ima i dugogodišnje iskustvo kao voditeljica interijerskih timova (interijeri niza poslovnih, stambenih i turističkih građevina) te kao mentorica mladim kolegama. Osim arhitekturom, bavi se i grafičkim dizajnom, te pisanjem članaka za različite novine i portale. Rado ističe i svoj moto: „Ne moramo znati, moramo znati pronaći!“.

fani obradov

FANY OBRATOV

dipl.ing.arh.

Zagrepčanka Fany Obratov priključila se timu predavača u školi dizajna Mirjane Mikulec. Ima dugogodišnje iskustvo na projektiranju stečeno u arhitektonskom birou Arta projektiranje, u Sigmundu je radila i nadzor na gradilištu, te potpunu organizaciju, koordinaciju i projektiranje interijera maloprodajnih centara za domaći trgovački lanac. Obratov ima iskustva i kao stručni suradnik investicija, te je sudjelovala u vođenju kapitalnih projekata koncerna.

U našoj školi predavat će predmet Osnove tehničkog crtanja.

davor vilupek

DAVOR VILUPEK

dipl.ing.arh.

Bogat iskustvom dizajniranja interijera, Davor je inače rođeni Osječanin koji zadnjih 20 godina živi i radi u Zagrebu. Studirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a nakon završetka studija dobio je priliku projektirati vrlo različite interijere. Projektirao je od stanova do IT kompanija, jahte, hotele i dizajnirao namještaj. U svom studiju surađuje s mnogim drugim kolegama i uredima, piše svoj blog o arhitekturi i stanovanju, a u školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet: Materijali i boje u interijerima, gdje će polaznicima približiti raznovrsni svijet suvremenih materijala, boja i tekstura.

Ana Perković

ANA PERKOVIĆ

mag.ing.arh. i urb

Arhitektica s iskustvom u izradi idejne, glavne i izvedbene dokumentacije rezidencijalnih, uslužnih i ugostiteljskih projekata. Idealno je pojačanje među predavačima.

Iskustvo gradi kao arhitekt suradnik u studiju Arhitektri, gdje najviše znanja stječe na obnovi kompleksa franjevačkog samostana Gospe od Špilice na Lopudu, na kojem skuplja široki spektar znanja o renomiranom dizajnu te surađuje s dizajnerima poput Paole Lenti.

Kasnije se zapošljava u studiju Atellior, kao arhitekt i dizajner luksuznih interijera u hotelijerstvu. Perković predaje “Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera” i “Oblikovanje i opremanje interijera” .

Trenutno radi u De Zen Studiju, kao samostalni arhitekt i dizajner.

Denis Digula

DENIS DIGULA

dizajner interijera

Denis Digula je novi predavač u školi dizajna Mirjane Mikulec. U svojem poslu Denis projektira interijer trgovina za jedan domaći trgovački lanac.

Uvijek željan novih znanja, kontinuirano se educira i stječe nova znanja u području dizajna interijera, 3D vizuaizacija, virtualne i proširene stvarnosti te 3D ispisa. S dugogodišnjim iskustvom rada u SketchUpu Denis u našoj školi predaje kolegij “3D Vizualizacije”.

3D vizualizacije prikazuju detalje projekta u visoko kvalitetnoj grafici što predstavlja značajnu pomoć projektnim timovima, kao i svim zainteresiranim stranama (projektant, potrošač, dobavljač, lokalna zajednica) u svakoj fazi projekta - što će polaznici škole naučiti, teoretski i praktično.

 

 

petar rejić

PETAR REJIĆ

mag.ing.arh.

Rođen u Splitu prije 40 godina, od kojih više od pola živi i radi u Zagrebu.

Od završetka arhitektonskog fakulteta zaposlen u uredu Studio za arhitekturu u kojem stječe iskustvo na svim fazama projektiranja i izvedbe niza građevina, od interijera i projekata malih dimenzija do kompleksnih višenamjenskih objekata.

Niz godina radi kao demonstrator, pa asistent na kolegijima vezanim za projektiranje građevina stambenih namjena na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

U školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet Interijeri s posebnom namjenom u kojem će se raditi na razvijanju individualnih koncepcija u skladu sa specifičnim zahtjevima različitih prostora.

 

Split

Alemka Babić web slika

Alemka Babić

mag. ing. aedif

Za vrijeme studiranja sudjelovala je u provođenju legalizacije objekata, a na diplomskom studiju pohađala  opći smjer s dodatnim kolegijima betonskih konstrukcija, hidromehanike, vodovoda i kanalizacije. U izvođačkoj firmi Rocoso sudjelovala je na rekonstrukciji stanova i kuća u staroj gradskoj jezgri Splita nakon čega je dobila priliku biti voditeljica izvođačkih radova rekonstrukcije hotela Santa Lucia na splitskoj Pjaci. U Školi za dizajn interijera Mirjana Mikulec predaje predmet Elementi tehničkog crtanja na računalu.

Antonija Sekelez web slika

Antonija Sekelez

mag.ing.arch.

Završila je Arhitektonski fakultet u Zagrebu, a trenutno kao ovlaštena arhitektica vodi vlastiti arhitektonski studio Fraktal arhitektura d.o.o. u Splitu. Osim arhitektonskog projektiranja, izrade idejnih rješenja i projektne dokumentacije za gradnju i ishođenje građevinskih dozvola, bavi se istraživanjima u području materijala u arhitekturi i interijeru te održivim stvaranjem svjetlosti i njenim utjecajem na doživljaj prostora. Dobitnica je nekolicine nagrada na arhitektonskim i umjetničkim natječajima, od kojih se posebno ističe nagrada za inovaciju u arhitekturi RE-THINK 2017, renomiranog britanskog arhitekta i dizajnera Cecila Balmonda, kao i izbor za umjetničku izložbu Arte Laguna Prize 17/18 u Arsenalu u Veneciji te izlaganje na Zagrebačkom salonu arhitekture. U školi predaje predmet Materijali i boje u interijerima.

Marija Mrsić web slika

Marija Mrsić

mag. ing. arch.

Nakon završene jezične gimnazije u Makarskoj upisuje Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije.

Tokom fakulteta redovito je izlagala na izložbama, a za projekt hotela u uvali Sirena dobila je prodekanovu nagradu.

U protekle 4 godine radi u struci na svim fazama projekta, od početne skice, razgovora s investitorima i idejnog rješenja, preko glavnog projekta i ishođenja dozvole, pa sve do izvedbenog projekta i odlaska na gradilište.

Kroz rad se susrela s projektima interijera, adaptacijama stanova, projektiranjima kuća i okoliša, projektiranjem hotelskih sadržaja, igrališta, kao i parkovnog uređenja i dr.

Sa polaznicima škole podijelit će znanje kroz predmet Osnove tehničkog crtanja.

Vanda Trifunović web slika

Vanda Trifunović

mag.ing.arh.

Diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Radno iskustvo stekla je u arhitektonskim uredima na području Zagreba, Rijeke i Splita kao projektant (Studio UP, Paver Njiric, Ida...). Asistentica je na splitskom Arhitektonskom fakultetu na katedri za projektiranje na interijeru, kao vanjski suradnik. U slobodno vrijeme radila je samostalno projekte raznih mjerila i sudjelovala na arhitektonsko-teoretskim međunarodnim natjecanjima, a na nekima od njih dobila je i nagrade. U Školi za dizajn interijera Mirjana Mikulec predaje predmet Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera.