UPISI U TIJEKU

O ustanovi

Naš je cilj polaznicima pružiti vještine i znanja potrebna za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera.

Kroz naš program osposobljavanja odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, naši će vam predavači otkriti tajne lijepih, odvažnih, funkcionalnih interijera i, što je još važnije – prenijeti vam svoje bogato znanje. Da biste po završetku edukacije doista bili spremni za bavljenje ovim poslom, osobitu smo pozornost posvetili vježbama i praktičnoj nastavi jer, napokon – mi itekako znamo da je u ovom poslu gram iskustva jednako vrijedan kao i gram znanja.

Upišite se i napravite prvi korak prema karijeri o kojoj ste oduvijek sanjali.

Škola za dizajn interijera Mirjana Mikulec Foto: Mario Poje
Škola za dizajn interijera Mirjana Mikulec Foto: Mario Poje

O MIRJANA MIKULEC INTERIJERIMA

Projektni studio za dizajn interijera pod vodstvom Mirjane Mikulec osnovan je prije više od dvanaest godina i okuplja afirmirane stručnjake iz raznih područja vezanih uz arhitekturu i dizajn. Rezultat su tisuće uređenih interijera u Hrvatskoj i inozemstvu, međunarodna priznanja i nagrade, dvanaest knjiga, uspješna emisija koja se već osam godina emitira na RTL-u, sajam interijera i vlastita linija proizvoda za dom. Više o studiju Mirjane Mikulec pogledajte na www.mirjanamikulec.com.

Potaknuta sve većim interesom javnosti za dizajn interijera, kao i za edukaciju u ovoj branši, poznata dizajnerica odlučila je napraviti novi iskorak i otvoriti vlastitu školu posvećenu uređenju i stiliziranju interijera.

O predavačima

Tisuće uređenih privatnih i javnih prostora svih veličina i namjena jamstvo su iznimne stručnosti i bogatog iskustva tima Mirjane Mikulec. Predavači su redom arhitekti, arhitektonski tehničari i stručnjaci s višegodišnjim iskustvom na svom području, a iza sebe imaju impresivan niz interijera koji mogu poslužiti kao ogledni primjeri sklada, funkcionalnosti i estetike u prostoru. Kako za bavljenje ovim poslom nije dovoljno znanje iz samo jedne struke, tu su i ostali stručni predavači, a program će biti obogaćen i gostima predavačima.

sunčica mastelić ivić

Sunčica Mastelić Ivić

dipl.ing.arh.

Diplomirana arhitektica Sunčica Mastelić Ivić svoja prva profesionalna iskustva stekla je u Beču, u arhitektonskom uredu ADS Gmbh. Ima dugogodišnje iskustvo na vođenju projekata i na upravljanju poslovima u renomiranom uredu STUDIO ANTE MURALES. Mastelić će u školi dizajna Mirjane Mikulec predavati predmet Suvremeni interijeri i stilovi, a ima i dugogodišnje iskustvo kao voditeljica interijerskih timova (interijeri niza poslovnih, stambenih i turističkih građevina) te kao mentorica mladim kolegama. Osim arhitekturom, bavi se i grafičkim dizajnom, te pisanjem članaka za različite novine i portale. Rado ističe i svoj moto: „Ne moramo znati, moramo znati pronaći!“.

fani obradov

FANY OBRATOV

dipl.ing.arh.

Zagrepčanka Fany Obratov priključila se timu predavača u školi dizajna Mirjane Mikulec. Ima dugogodišnje iskustvo na projektiranju stečeno u arhitektonskom birou Arta projektiranje, u Sigmundu je radila i nadzor na gradilištu, te potpunu organizaciju, koordinaciju i projektiranje interijera maloprodajnih centara za domaći trgovački lanac. Obratov ima iskustva i kao stručni suradnik investicija, te je sudjelovala u vođenju kapitalnih projekata koncerna.

U našoj školi predavat će predmet Osnove tehničkog crtanja.

davor vilupek

DAVOR VILUPEK

dipl.ing.arh.

Bogat iskustvom dizajniranja interijera, Davor je inače rođeni Osječanin koji zadnjih 20 godina živi i radi u Zagrebu. Studirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a nakon završetka studija dobio je priliku projektirati vrlo različite interijere. Projektirao je od stanova do IT kompanija, jahte, hotele i dizajnirao namještaj. U svom studiju surađuje s mnogim drugim kolegama i uredima, piše svoj blog o arhitekturi i stanovanju, a u školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet: Materijali i boje u interijerima, gdje će polaznicima približiti raznovrsni svijet suvremenih materijala, boja i tekstura.

Ana Perković

ANA PERKOVIĆ

mag.ing.arh. i urb

Arhitektica s iskustvom u izradi idejne, glavne i izvedbene dokumentacije rezidencijalnih, uslužnih i ugostiteljskih projekata. Idealno je pojačanje među predavačima.

Iskustvo gradi kao arhitekt suradnik u studiju Arhitektri, gdje najviše znanja stječe na obnovi kompleksa franjevačkog samostana Gospe od Špilice na Lopudu, na kojem skuplja široki spektar znanja o renomiranom dizajnu te surađuje s dizajnerima poput Paole Lenti.

Kasnije se zapošljava u studiju Atellior, kao arhitekt i dizajner luksuznih interijera u hotelijerstvu. Perković predaje “Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera” i “Oblikovanje i opremanje interijera” .

Trenutno radi u De Zen Studiju, kao samostalni arhitekt i dizajner.

Denis Digula

DENIS DIGULA

dizajner interijera

Denis Digula je novi predavač u školi dizajna Mirjane Mikulec. U svojem poslu Denis projektira interijer trgovina za jedan domaći trgovački lanac.

Uvijek željan novih znanja, kontinuirano se educira i stječe nova znanja u području dizajna interijera, 3D vizuaizacija, virtualne i proširene stvarnosti te 3D ispisa. S dugogodišnjim iskustvom rada u SketchUpu Denis u našoj školi predaje kolegij “3D Vizualizacije”.

3D vizualizacije prikazuju detalje projekta u visoko kvalitetnoj grafici što predstavlja značajnu pomoć projektnim timovima, kao i svim zainteresiranim stranama (projektant, potrošač, dobavljač, lokalna zajednica) u svakoj fazi projekta - što će polaznici škole naučiti, teoretski i praktično.

 

 

NINA RADUN

NINA RADUN

mag. ing. arch.

Novo pojačanje predavačima u Školi dizajna Mirjane Mikulec je i Nina Radun, magistrica inženjerka arhitekture i urbanizma, koja će u školi predavati predmet: Elementi tehničkog crtanja na računalu.

Svoje iskustvo počela je graditi već tokom studija, te nastavila rad u struci u arhitektonskim uredima. Kroz višegodišnje iskustvo radila je na brojnim arhitektonskim i dizajnerskim projektima većih i manjih mjerila, na hotelskim kompleksima, povijesno zaštićenim objektima, obiteljskim kućama i vilama, vrtićima i školskim dvoranama, privatnim klinikama, wellnessom i ugostiteljskim objektima. Značajno iskustvo stekla je u suradnji sa berlinskim dizajnerima na projektima Casa Cook hotela, te na projektu rekonstrukcije i dizajna interijera secesijske zgrade hotela u Crikvenici koji je pod konzervatorskom zaštitom. Danas je dio tima arhitekata u dizajn studiju Mirjane Mikulec.

petar rejić

PETAR REJIĆ

mag.ing.arh.

Rođen u Splitu prije 40 godina, od kojih više od pola živi i radi u Zagrebu.

Od završetka arhitektonskog fakulteta zaposlen u uredu Studio za arhitekturu u kojem stječe iskustvo na svim fazama projektiranja i izvedbe niza građevina, od interijera i projekata malih dimenzija do kompleksnih višenamjenskih objekata.

Niz godina radi kao demonstrator, pa asistent na kolegijima vezanim za projektiranje građevina stambenih namjena na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

U školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet Interijeri s posebnom namjenom u kojem će se raditi na razvijanju individualnih koncepcija u skladu sa specifičnim zahtjevima različitih prostora.

 

Ana Đurđek Kuga

Ana Đurđek Kuga

dipl.ing.arh. i urb.

2002. je diplomirana na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a od 2015. i polaganja stručnog ispita je i ovlaštena za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja. Trenutno radi na poslovnima samostalnih projektnih zadataka, ali i kooperacijom sa timskim radnim skupinama.

Osim urbanizmom, paralelno je pisala kolumnu jednog internetskog portala vezanu na uređenja i oblikovanje interijera, kao i sudjelovala u nekoliko radio emisija. Zadnjih 7 godina radi kao stručni suradnik u riječkoj tvrtci Plan 21. koja se bavi izradom prostornih planova, stručnih podloga, razvojnih studija te prostornih analiza širokog spektra.

Ana kaže da je imala sreću da su joj na fakultetu predmete koje je najviše voljela, predavali vrhunski profesori, pa je jubav prema putovanjima, arhitekturi i urbanizmu gradova mogla spojiti na najbolji mogući način.

U školi dizajna Mirjane Mikulec predaje kolegij “Uvod u povijest i kulturu življenja”.

 

Ivana Vončina Toplek

Ivana Vončina Toplek

dipl.ing. dizajna

Ivana Vončina Toplek je počela raditi kao dizajner interijera odmah nakon što je stekla zvanje dipl.ing. dizajna na Tekstilno tehnološkom fakultetu te je u istoj struci više od 15 godina.

Kao voditelj odjela dizajna interijera je radila u tvrkama Dekori MV i Naftalina da bi nakon skupljenog iskustva krenula u samostalne  vode i pokrenula tvrtku za savjetovanje iz područja dizajna, Iza zavjese.  U svom portfoliu ima više stotina stambenih, poslovnih, hotelskih i ugostiteljskih objekta po čitavoj Hrvatskoj.

Uz stalni kontakt s klijentima i prisutvo na tržištu shvaća veliku važnost prodaje, pregovaranja i marketinga te završava poslijediplomski studij Upravljanja prodajom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sa polaznicima škole podijelit će znanje kroz kolegije  Suvremeni materijali i Uvod u osnivanje tvrtke i važnost marketinga.

 

 

 

 

nikola

NIKOLA PANIĆ

struč.spec.ing.sec

Posjet gradilištima sastavni je dio posla svakoga tko se bavi interijerima.

Ozlijede, nažalost, nisu rijetkost, a da biste bili spremni na sve opasnosti s kojima se možete susresti, otkrit će am Nikola Panić koji će polaznike uputiti u sve zakonske okvire Zaštite na radu, kao i sve ostalo što je važno znati za sigurno i pravilno obavljanje djelatnosti stilista, kao i dizajnera interijera.

ivan

IVAN KANCIR

struč.spec.ing.sec

Zaposlen je u nekoliko tvrtki u kojima obavlja poslove Zaštite na radu, Zaštite od požara i Zaštite okoliša, tako da je Ivanu Kanciru edukacija ljudi iz navedenih područja u opisu svakodnevnih poslova.

Možete biti sigurni da ste u pravim rukama kada je u pitanju zaštita na radu. Ivan će isto tako biti pojačanje u timu predavača u našoj školi.