NAPOKON DIZAJNER! Upišite školu za dizajn Mirjane Mikulec u svibnju i ostvarite popust

Divan osjećaj raditi ono što volite i što vas ispunjava, zar ne? Ako je dizajn interijera ono o čemu maštate, sada je prava prilika da to i ostvarite. Upišite školu za dizajn Mirjane Mikulec već ovaj mjesec i ostvarite popust!


Neki od nas su već kao djeca znali čime će se baviti u životu, a neki su tek nakon završetka škole ili fakulteta shvatili da odabrano zanimanje nije za njih pa se dogodi da godinama rade posao koji im se ne sviđa i ne ispunjava ih.

Ponekad se dogodi da svoje velike talente i strasti pa i željeno zanimanje otkrijemo tek u odrasloj dobi, kada već imamo prilično radno iskustva iza sebe…

Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec / Foto: Saša Lisjak

No, ni u takvim slučajevima ništa nije izgubljeno niti kasno jer postoje škole za odrasle u kojima se možete prekvalificirati i steći novo, željeno zanimanje. To će vam dati snagu da profesionalno krenete u sasvim drugome pravcu i pokažete svoje potencijale i uživate u novom zanimanju.

Moguće je nakon karijere u nekoj posve drugoj branši započeti novu – u svijetu dizajna i uređenja interijera!

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Vjeko Bilota

Kolika je potreba za ovakvom vrstom doškolovanja, može nam potvrditi dizajnerica Mirjana Mikulec, koja je prije četiri godine u Zagrebu otvorila Školu za dizajn interijera, a nakon dvije godine i podružnicu u centru Splita.

Dizajneri interijera danas su vrlo traženi na tržištu pa je ovo zanimanje perspektivno i vrlo popularno pa ga žele svladati i oni koji su sličnih struka (primjerice, građevina ili tekstilni dizajn) i tako proširiti postojeće zanimanje.

Foto: Vjeko Bilota

“Znala sam da postoji veliki interes za ovo zanimanje pa sam odlučila prije četiri godine pokrenuti školu za stiliste i dizajnere interijera. Bio je to veliki izazov, no već prve godine odaziv je bio iznad svih očekivanja što nam je dalo vjetar u leđa da nastavimo”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Vjeko Bilota

“Sa svojim predavačima koji su doista izvrsni uživam gledati kako stasaju nove generacije dizajnera u našoj školi i kako ulaze u svijet profesionalaca i stvaraju svoje prve projekte. Zato sam sretna i ponosna da mogu onima koji žele postati dizajneri pružiti priliku da steknu potrebna znanja i vještine”, dodaje.

Program škole odobren je i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja tako da se zanimanje upisuje u radnu knjižicu.

Škola za dizajn interijera Mirjana Mikulec / Foto: Vjeko Bilota

Predavači koji drže satove budućim stilistima i dizajnerima interijera redom su iskusni stručnjaci iz branše čije bogato iskustvo polaznicima pruža odličan uvid i razumijevanje teorijskog znanja. No, praktični dio nastave ono je što razlikuje ovu školu od ostalih.

Foto: Saša Lisjak

Naime, pored teoretske nastave koja se odvija u ugodnim i atraktivnim prostorima u Radničkoj 37a u Zagrebu i Sinjskoj 5 u Splitu, polaznici imaju i praktičnu nastavu te ih se nastoji što bolje upoznati sa svijetom dizajna i opreme za dom, proizvođačima, zastupnicima brendova i dizajnerima. Tako su polaznici ove godine po drugi puta s profesorima posjetili ugledni sajam u Milanu.

Foto: InDizajn

Ako i vi želite promijeniti karijeru i usmjeriti je prema dizajnu ili ste ljubitelj interijera, pa i više od toga jer stalno preuređujete svoj dom, ali pomažete i prijateljima u tome i željeli biste da to bude vaše zanimanje, upišite našu školu koja kreće ove jeseni.

Ako požurite, i upišete je do kraja svibnja, ostvarit ćete popust na cijenu školarine.

Sve informacije o školi, programu kao i iznosu školarine možete dobiti OVDJE. te nas kontaktirati na telefon: 01 2301 330 ili putem društvenih mreža: Instagrama i Facebooka.

Foto: InDizajn