Mirjana Mikulec poziva vas na Dane otvorenih vrata u školu za dizajn interijera

Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec nastavlja svoju tradiciju Dana otvorenih vrata koji će se uskoro održati na dvije lokacije. Poznata dizajnerica i njezin tim predvača očekuju vas 1.9. u Zagrebu, a dan iza, 2.9. u Splitu

Prva dva dana rujna rezervirani su za Dane otvorenih vrata u školama dizajna Mirjane Mikulec. Dani otvorenih vrata tradicionalno se održavaju na zagrebačkoj, a od prošle godine i na splitskoj adresi, gdje je otvorena škola za dizajn interijera.

Škola dizajna interijera Mirjane Mikulec u Splitu / Foto: Vjeko Bilota

Tako će 1. rujna svoja vrata svima zainteresiranima otvoriti škola na zagrebačkoj adresi Radnička 37a, a dan iza, 2. rujna, škola u Sinjskoj 5 u Splitu. Škola će na te dane biti otvorena i u Zagrebu i Splitu u vremenu od 12 do 18 sati. Dizajnerica Mirjana Mikulec poziva da dođete i razgledate prostorije, upoznate suradnike i predavače te saznate sve što vas zanima o školi, uvjetima upisa, programu…

Dizajnerica Mirjana Mikulec u prostorima svoje škole u Zagrebu / Foto: Mario Poje

“Za sve koji razmišljaju o promjeni karijere ili žele stjecati nova znanja i vještine na polju uređenja interijera, ovo je idealna prilika da iz prve ruke vide kako izgleda prostor u kojem bi svoje želje i planove mogli provesti u stvarnosti. Usput će upoznati naše profesore i suradnike, postavljati im pitanja te si približiti sadržaj školovanja i zanimanje stilista odnosno dizajnera interijera. Tako će steći korisne informacije i imati dovoljno vremena odlučiti upisati školu koja kreće početkom listopada”, ističe poznata dizajnerica.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Škola za dizajn otvorena je prije tri godine s ciljem osposobljavanja odraslih za stilista, odnosno dizajnera interijera. Program prve godine posvećen je stjecanju osnovnih znanja i oslobađanju kreativnosti, a njenim završetkom polaznici će steći zvanje stilista interijera. Nakon završene druge, slijedi i zvanje dizajnera interijera, a oba zanimanja, budući da je program osposobljavanja odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, upisuju se u radnu knjižicu.

Foto: InDizajn

Dođite u Zagreb 1. rujna, a u Split 2. rujna od 12 do 18 sati i saznajte sve što vas zanima, čekamo vas! A do tada skoknite na našu stranicu Škola dizajna Mirjana Mikulec i uberite korisne informacije!

Foto: InDizajn